

Racial Equity Committee (REQC) Meeting Agenda

Wednesday, Aug. 21, 2024 | 9:00 am to 11:00 am

Zoom Meeting | **Meeting ID:** 838 5034 2087 | **Passcode**: 033400

Find your local number here

Agenda Item	Presenter(s)	Time	Item Type
I. Welcome & Grounding into the Space	Sher Singh, REQC Co-Chair	9:00 AM (15 minutes)	Discussion
Opener: How have external factors influenced your thinking about racial differences? Good or bad? People, media, etc.?			
Land Acknowledgement			
Labor Acknowledgement			
Community Agreements			
II. Approval of 7/17/24 Meeting Minutes Supporting Material: • 7/17/24 Meeting Minutes	Marjorie Beazer, REQC Co-Chair	9:25 AM (5 minutes)	Action
III. Announcements (Upcoming Events & Recent Actions)	Sher Singh, REQC Co-Chairs, REQC Members, SSF Staff, & Guests	9:30 AM (10 minutes)	Informational

IV. CAS Assessor / HPS Training & Certification	Kathreen Daria, SSF Capacity Building & Training Manager	9:40 AM (20 minutes)	Discussion	
V. Housing Families First Collaborative: Strategic Plan	Ayanna McGee, SSF Program Director, Systems of Care Integration & Marjorie Delgadillo, SSF Family Collaborative Director	10:00 AM (30 minutes)	Discussion	
VI. Rapid Process Improvement Update	Shaitra Ken, SSF Program Analyst "Housing"	10:30 AM (10 minutes)	Informational	
VII. FY2024–2025 NOFO CoC Program Competition	Jesse Archer, SSF CoC Analyst	10:40 AM (10 minutes)	Informational	
VIII. Open Discussion on Recent Actions / Events	Open to All	10:50 AM (10 minutes)	Discussion	
IX Meeting Adjourned				

IX. Meeting Adjourned

The next REQC meeting is Wednesday, Sept. 18, 2024 at 9:00 am.

Remaining 2024 REQC meetings: Oct 16 | Nov 20 | Dec 18

Resources:

- 2024 REQC Work Plan
- <u>REQC Section on the SSF CoC Meetings Webpage</u>

If you have trouble accessing the supporting material links within the agenda, please contact <u>Michelle Charlton</u>, SSF CoC Coordinator to share the meeting materials as one document.