## **Coordinated Entry System Committee (CESC) Agenda**





**Zoom Meeting | Meeting ID:** 881 1730 8740 | **Passcode**: 215903

Dial by your location: +1 669 900 9128 US (Sacramento)

Agenda Item	Presenter(s)	Time	Item Type
I. Welcome & Introductions	Joe Smith, CESC Co-Chair	2:30 PM (5 minutes)	Informational
II. Announcements: (Upcoming Events & Recent Actions)	CESC Co-Chairs, CESC Members, SSF Staff, & Guests	2:35 PM (5 minutes)	Informational
III. Approval of <u>9/14/2023</u> <u>Meeting Minutes</u>	Monica Rocha-Wyatt	2:40 PM (5 minutes)	Action
IV. RRH to PSH Transfer Policy	Michelle Reedus, SSF, CE Systems Program Manager	2:45 PM (10 minutes)	Action
V. Committee Name Change (CASC)	Peter Bell, SSF, Planning Director	2:55 PM (5 minutes)	Action
VI. YHDP Coordinated Community Plan	Jesse Archer, SSF, CoC Analyst, YAB member	3:00 PM (10 minutes)	Informational
VII. Public Launch Discussion	Stacey Fong, SSF, Coordinated Access System Manager, Michelle Reedus, Peter Bell	3:10 PM (30 minutes)	Informational & Discussion
VIII. Problem Solving Access Point Updates	Sarah Schwartz, RAPS Specialist, Stacey Fong, Darrell Rogers, Housing	3:40 PM (20 minutes)	Informational & Discussion

	Problem Solving Trainer	
137 88 41 8 11 1		

## IX. Meeting Adjourned

Next Meeting: Thursday, November 9th, 2023, 2:30 PM to 4:00 PM Potential topics to cover: VI-SPDAT replacement Project, Access Point Training, 2024 Work Plan

## Receive & File:

• Access Point Community Recommendations

For more details about the CESC cmte activities, review the 2023 CESC cmte Work Plan.

If you have trouble accessing the supporting material links within the agenda, please contact Kaylin Jones, CoC Projects Coordinator to share the January meeting materials as one document. For any other questions or concerns, please contact <u>Kaylin Jones</u>.