Coordinated Entry System Committee (CESC) Agenda

Thursday, September 14th, 2023 | 2:30 PM - 4:00 PM



Zoom Meeting | Meeting ID: 881 1730 8740 | Passcode: 215903

Dial by your location: +1 669 900 9128 US (Sacramento)

Agenda Item	Presenter(s)	Time	Item Type
I. Welcome & Introductions	Monica Rocha-Wyatt, CESC Co-Chairs	2:30 PM (5 minutes)	Informational
II. Announcements: (Upcoming Events & Recent Actions)	CESC Co-Chairs, CESC Members, SSF Staff, & Guests	2:35 PM (5 minutes)	Informational
III. Approval of <u>8/10/2023</u> <u>Meeting Minutes</u>	Monica Rocha-Wyatt	2:40 PM (5 minutes)	Action
IV. RRH to PSH Transfer Policy	Michelle Reedus, SSF, CAS Programs Manager, Peter Bell, SSF, Planning Director	2:45 PM (30 minutes)	Informational & Discussion
V. LEAP: CAS Integration	Peter Bell	3:15 PM (15 minutes)	Informational
VI. Case Conferencing: Veterans & Shelters	Shaitra Ken, SSF, Case Conferencing Specialist, Michelle Reedus	3:30 PM (15 minutes)	Informational
VII. CAS Key Performance Indicators (KPIs)	Peter Bell	3:45 PM (10 minutes)	Informational
VIII. CAS Policy and Procedure Updates	Michelle Reedus	3:55 PM (5 minutes)	Informational

IX. Meeting Adjourned

Next Meeting: Thursday, October 12th, 2023, 2:30 PM to 4:00 PM Potential topics to cover: RFPs, Housing Onboarding Process,

For more details about the CESC cmte activities, review the 2023 CESC cmte Work Plan.

If you have trouble accessing the supporting material links within the agenda, please contact Kaylin Jones, CoC Projects Coordinator to share the January meeting materials as one document. For any other questions or concerns, please contact <u>Kaylin Jones</u>.