

Racial Equity Committee (REQC) Meeting Agenda

Wednesday, August 16th, 2023 | 9:00 AM - 11:00 AM

Zoom Meeting | Meeting ID: 838 5034 2087 | **Passcode**: 033400

One tap mobile: +16699009128,,83850342087#,,,,*033400# US (San Jose)

Dial by your location: +1 669 900 9128 US (San Jose)

Find your local number <u>here</u>

Agenda Item	Presenter(s)	Time	Item Type
I. Welcome and grounding into the space	Angela Upshaw, SSF, Racial Equity Committee Co-Chair	9:00 AM (5 minutes)	Informational
Opener: What is one action you have taken recently or would like to take to promote racial equity in your personal or professional life? What was the outcome, if there was one?			
Land Acknowledgement Community Guidelines			
II. "Spotlight on Equity"	Anthony Robinson, SSF, Racial Equity	9:05 AM (15 minutes)	Informational
Break Out Room Activity	Specialist		
 What are your initial thoughts after completing the activity? What surprised you?Why? What, if anything, did you learn about yourself? 			



			_
III. Approval <u>7/19/23</u> <u>Meeting Minutes</u>	Ardy Akhzari, SSF, Racial Equity Committee Co-Chair	9:20 AM (5 minutes)	Action
IV. Announcements (Upcoming Events & Recent Actions)	Ardy Akhzari, REQC Members, & Guests	9:25 AM (10 minutes)	Informational & Discussion
V. Break Out Rooms & Share out • Community Agreements	Anthony Robinson	9:35 AM (25 minutes)	Discussion
VI. Updated HUD definition of homelessness and data collection	Ardy Akhzari	10:00 AM (15 minutes)	Informational & Discussion
VII. July Break Out Sessions follow up	Angela Upshaw	10:15 AM (15 minutes)	Informational & Discussion
VIII. Diversity, Equity, Inclusion, Belonging (DEIB) work update	Anthony Robinson	10:30 AM (5 minutes)	Informational
IX. Questions/Concerns	Anthony Robinson	10:35 AM (10 minutes)	Discussion

X. Meeting Adjourned

Next REQC Meeting is Wednesday, September 20th, 2023 (9:00am to 11:00 am)

<u>Upcoming Meetings:</u> Annual Meeting | Aug 23, 2023 | from 9:00am to 12:30pm. Doors open at 8:30am.

Where: This hybrid half-day meeting will be held in person at The California Endowment (1414 K. Street, Suite 500 Sacramento, CA 95814) and via Zoom. Registration Required.



https://www.eventbrite.com/e/sacramento-continuum-of-care-coc-2023-annual-meeting-tickets-657882764057

Potential Topics to Cover: Ongoing review of assessment tool to replace VI-SPDAT ● Prepare training for assessors of new assessment tool ● Ongoing work on language and readability for forms

For more details about the REQC cmte activities, review the <u>2023 REQC cmte Work Plan.</u>

If you have trouble accessing the supporting material links within the agenda, please contact Kaylin Jones, CoC Project Coordinator to share the January meeting materials as one document. For any other questions or concerns, please contact Kaylin Jones.