Coordinated Entry System Committee (CESC) Agenda

Thursday, July 13th, 2023 | 2:30 PM - 4:00 PM



Zoom Meeting | Meeting ID: 881 1730 8740 | Passcode: 215903

Dial by your location: +1 669 900 9128 US (Sacramento)

Agenda Item	Presenter(s)	Time	Item Type
I. Welcome & Introductions	Monica Rocha-Wyatt, CESC Co-Chairs	2:30 PM (5 minutes)	Informational
II. Announcements: (Upcoming Events & Recent Actions)	CESC Co-Chairs, CESC Members, SSF Staff, & Guests	2:35 PM (5 minutes)	Informational
III. Approval of <u>6/8/2023</u> <u>Meeting Minutes</u>	Monica Rocha-Wyatt	2:40 PM (5 minutes)	Action
IV. Prioritization Discussions - <u>COVID Prioritization</u> <u>Amendment</u>	Peter Bell,SSF, Planning Director	2:45 PM (30 minutes)	Informational & Discussion
V. <u>Survivor Coordinated</u> <u>Entry</u>	Carissa Theis, SSF, Survivor CAS Program Analyst, Michelle Reedus, SSF, CAS Housing Manager	3:15 PM (20 minutes)	Informational & Discussion
VI. Access Point Revisioning	Quinn Jones-Hylton, Program Analyst, Michelle Reedus	3:35 PM (10 minutes)	Informational
VI.Questions/Comments	Monica Rocha-Wyatt	3:45 PM (15 minutes)	Discussion
VII. Meeting Adjourned Next Meeting: Thursday, August 10th, 2023, 2:30 PM to 4:00 PM Potential topics to cover: Equity in CES • HPS and Shared Housing			

For more details about the CESC cmte activities, review the 2023 CESC cmte Work Plan.

If you have trouble accessing the supporting material links within the agenda, please contact Kaylin Jones, CoC Projects Coordinator to share the January meeting materials as one document. For any other questions or concerns, please contact <u>Kaylin Jones</u>.