Coordinated Entry System Committee (CESC) Agenda





Zoom Meeting | Meeting ID: 881 1730 8740 | Passcode: 215903

Dial by your location: +1 669 900 9128 US (Sacramento)

Agenda Item	Presenter(s)	Time	Item Type
I. Welcome & Introductions	Monica Rocha-Wyatt, Joe Smith, CESC Co-Chairs	2:30 PM (5 minutes)	Informational
II. Announcements: (Upcoming Events & Recent Actions)	CESC Co-Chairs, CESC Members, SSF Staff, & Guests	2:35 PM (10 minutes)	Informational
III. Approval of 3/9/2023 Meeting Minutes & 4/13/2023 Meeting Minutes	Joe Smith	2:45 PM (5 minutes)	Action
IV. CAS Quarterly Review	Peter Bell, SSF, Program Director	2:50 PM (25 minutes)	Informational & Discussion
V. HHAP 4 Allocation Amounts Feedback & Next Steps	Rachel Bereza, SSF, Deputy CEO	3:15 PM (40 minutes)	Informational & Discussion
VI. Youth Homeless Demonstration Project Update	Jesse Archer, SSF, CoC Analyst	3:55PM (5 minutes)	Informational

VII. Meeting Adjourned

Next Meeting: Thursday, June 8th, 2023, 2:30 PM to 4:00 PM

Potential topics to cover: System Mapping, Survivor Coordinated Entry

[&]quot;For more details about the CESC cmte activities, review the 2023 CESC cmte Work Plan.

If you have trouble accessing the supporting material links within the agenda, please contact Kaylin Jones, CoC Projects Coordinator to share the January meeting materials as one document. For any other questions or concerns, please contact <u>Kaylin Jones</u>.