

## Revised Agenda 3/22/23

**System Performance Committee (SPC) Meeting Agenda** Thursday, March 23rd, 2023 | 9:00 AM – 10:30 AM

Zoom Meeting | Meeting ID: 834 1484 2046 | Passcode: 087264

Dial by your location: +1 669 900 9128 US (Sacramento)

Agenda Item	Presenter(s):	Time	Item Type
I. Welcome & Introductions	Stefan Heisler, SPC Co-Chair	9:00 AM (5 minutes)	Informational
II. Approval of <u>3/2/23</u> <u>Meeting Minutes</u> (Rescheduled Feb. meeting)	Stefan Heisler	9:05 AM (5 minutes)	Action
III. Gaps Analysis: Current HIC to Inform Deeper Dive on Rehousing Needs	Tom Albanese	9:10 AM (5 minutes)	Informational
<ul> <li>IV. Core Standards Work for LHAP 1-Year Action Plan:</li> <li>Scope &amp; Timeline</li> </ul>	Tom Albanese & Michele Watts, SSF Chief Planning Officer	9:15 AM (15 minutes)	Informational
<ul> <li>V. Youth Homelessness Demonstration Program Updates:</li> <li>System Data Inputs to Youth Action Board</li> <li>Coordinated Community Plan Timeline</li> </ul>	Michele Watts	9:30 AM (10 minutes)	Informational

VI. Coordinated Access System-Implementation and Performance Updates	Peter Bell, SSF Planning Director	9:40 AM (20 minutes)	Informational & Discussion	
VII. HHAP-4 Funding Allocations Updates	Michele Watts	10:00 AM (10 minutes)	Informational & Discussion	
VIII. LHAP Action Plan Agenda Item	Ya-yin Isle, SSF Chief Inviatives Officer	10:10 AM (5 minutes)	Informational	
IX. Community Updates on Issues Impacting System Performance	Stefan Heisler	10:15 AM (15 minutes)	Discussion	
X. Meeting Adjourned Next SPC Meeting: Thursday, April 27th, 2023 from 9:00 AM - 10:30 AM				

For more details about the SPC activities, review the 2022 SPC Work Plan.

If you have trouble accessing the supporting material links within the agenda, please contact <u>Jesse Archer</u>, SSF CoC Analyst, to share the meeting materials as one document. For any other questions or concerns, please contact <u>Jesse Archer</u>.