

Racial Equity Committee (REQC) Meeting Agenda

Wednesday, February 15th, 2023 | 9:00 AM - 11:00 AM

Zoom Meeting | Meeting ID: 838 5034 2087 | Passcode: 033400

One tap mobile: +16699009128,,83850342087#,,,,*033400# US (San Jose) Dial by your location: +1 669 900 9128 US (San Jose) Find your local number <u>here</u>

Agenda Item	Presenter(s)	Time	Item Type
I. Welcome and grounding into the space	Ardy Akhzari, Angela Upshaw, REQC Co-Chairs	9:00 AM (5 minutes)	Informational
Opener: What life lesson did you learn the hard way?			
Land Acknowledgement Community Guidelines			
II. "Spotlight on Equity"	Anthony Robinson, SSF, Racial Equity Specialist	9:05 AM (15 minutes)	Informational
III. Approval <u>1/18/23</u> <u>Meeting Minutes</u>	Angela Upshaw	9:20 AM (5 minutes)	Action
IV. Announcements (Upcoming Events & Recent Actions)	Angela Upshaw, REQC Members, & Guests	9:25 AM (10 minutes)	Informational & Discussion
V. <u>2023 Work plan</u> <u>Update</u>	Angela Upshaw	9:35 AM (20 minutes)	Discussion & Action
VI. 2022 CoC Committee Overview PPT - Google Slides	Ardy Akhzari, Jesse Archer, CoC Analyst	9:55 AM (15 minutes)	Informational & Discussion



VII. <u>REQ Committee</u> <u>Liaison Discussion</u>	Angela Upshaw, Ardy Akhzari	10:10 AM (10 minutes)	Informational & Discussion	
VIII. Access Point Visioning Discussion	Peter bell, SSF, Program Director, Julie McFarland, Consultant	10:20 AM (15 minutes)	Informational & Discussion	
IX. YHDP (Youth Homelessness Demonstration Project) Update	Jesse Archer	10:35 AM (5 minutes)	Informational	
X. Comments and Questions	Anthony Robinson, SSF, Racial Equity Specialist	10:40 AM (20 minutes)	Discussion	
XII Meeting Adjourned Next REQC Meeting is Wednesday, March 15th, 2023 (9:00am to 11:00 am) Potential Topics to Cover: Workplan, Racial Equity Action Workplan,				

For more details about the REQC cmte activities, review the <u>2022 REQC cmte Work</u> <u>Plan.</u>

If you have trouble accessing the supporting material links within the agenda, please contact Kaylin Jones, CoC Project Coordinator to share the January meeting materials as one document. For any other questions or concerns, please contact <u>Kaylin Jones</u>.