## **Coordinated Entry System Committee (CESC) Agenda**

Thursday, February 9th, 2023 | 2:30 PM - 4:00 PM



Zoom Meeting | Meeting ID: 881 1730 8740 | Passcode: 215903

Dial by your location: +1 669 900 9128 US (Sacramento)

Agenda Item	Presenter(s)	Time	Item Type
I. Welcome & Introductions	Monica Rocha-Wyatt, CESC Co-Chair	2:30 PM (5 minutes)	Informational
II. Announcements: (Upcoming Events & Recent Actions)	CESC Co-Chairs, CESC Members, SSF Staff, & Guests	2:35 PM (5 minutes)	Informational
III. Approval of <u>1/12/2023</u> <u>Meeting Minutes</u>	Monica Rocha-Wyatt, CESC Co-Chair	2:40 PM (5 minutes)	Action
IV. 2022 CoC Overview Presentation - CESC Slides	Peter Bell, SSF, Planning Director	2:45 PM (5 minutes)	Informational
V. New CES Dashboard Reveal	Trent Simmons, Data Analytics Manager	2:50 PM (15 minutes)	Informational
VI. Coordinated Access System Update	Stacey Fong, SSF, CAS Operations Manager	3:05 PM (15 minutes)	Informational & Discussion
VII. LEAP Presentation	Harjit Singh Gill, MA, LCSW, Regional Director of Programs, Bay Area Community Services	3:20 PM (30 minutes)	Informational
VIII.Questions & Comments	CESC Co-Chairs, CESC Members, SSF Staff, & Guests	3:50 PM (10 minutes)	Discussion

## IX. Meeting Adjourned

Next Meeting: Thursday, March 9th, 2023, 2:30 PM to 4:00 PM

Potential topics to cover: Access Point Redesign, CAS Communications, YHDP

Implementation

"For more details about the CESC cmte activities, review the 2023 CESC cmte Work Plan.

If you have trouble accessing the supporting material links within the agenda, please contact Kaylin Jones, CoC Projects Coordinator to share the January meeting materials as one document. For any other questions or concerns, please contact <u>Kaylin Jones</u>.