

## Sacramento Continuum of Care (CoC) Board Agenda

Wednesday, February 8th, 2023 | 8:00 AM - 10:00 AM

**Zoom Meeting | Meeting ID:** 899 2915 5766 | **Passcode**: 168104

Dial by your location: +1 669 900 9128 US (Sacramento)

I. Welcome & Introductions: Erin Johansen, CoC Board Chair

II. Review & Approval of Jan. 11 2023 Minutes: Pixie Popplewell, Secretary Supporting Material: Jan. 11, 2023 CoC Board Meeting Minutes

III. CoC Board Chair's Report: Erin Johansen

IV. Sacramento Steps Forward (SSF) CEO's Report: Lisa Bates

V. CoC Board Member Spotlight	Tara Turrentine, Sacramento County Office of Education	8:10 AM (10 minutes)	Informational
VI. Announcements: (Upcoming Events & Recent Actions)	CoC Board Members, SSF Staff, & Guests	8:20 AM (5 minutes)	Informational
VII. Partner Updates	Nicholas Golling, City of Sacramento Emily Halcon, County of Sacramento MaryLiz Paulson, SHRA	8:25 AM (20 minutes)	Informational

## VIII. Consent Agenda as One Action Item (A - C):

- A. Project Review Committee Co-Chair Sarah Bontrager Extension of Terms
- B. 2023 Project Review Committee CoC Provider (Non-Voting) Seats Renewal of Terms

C. Appointment of LeeAnn Brown for the CoC Board Wilton Rancheria Seat  IX. New Business:				
B. FY2022 Special NOFO Award Results	Michele Watts	9:00 AM (5 minutes)	Informational	
C. LEAP	Harjit Singh, Bay Area Community Services (BACS) Regional Director of Programs & Yesenia Huamani, Sacramento County Human Services Program Planner	9:05 AM (30 minutes)	Informational	
D. Requests For Proposals: PIT Research & NOFO and Performance Review Consultant	Michele Watts	9:35 AM (10 minutes)	Informational	
E. YHDP Update	Jesse Archer, SSF CoC Analyst	9:45 AM (5 minutes)	Informational	
F. Family Collaborative Update	Rachel Bereza, SSF Deputy CEO	9:50 AM (5 minutes)	Informational	
G. Cal-AIM Update	Rachel Bereza & Managed Care Partners	9:55 AM (5 minutes)	Informational	
X. Meeting Adjourned				

## Receive & File:

• HHAP-3 Required Outcome Goal Amendment

The Next CoC Board Meeting is Wednesday, March 8th, 2023 at 8:00 AM.

## **Upcoming CoC Committee Meetings:**

- Coordinated Entry Committee: Thur, 2/9/23 at 2:30 PM
- Racial Equity Committee: Wed, 2/15/23 at 9:00 AM
- System Performance Committee: Thur, 2/23/23 at 9:00 AM
- Point-In-Time Count Committee: Thur, 3/16/23 at 9:00 AM
- HMIS & Data Committee: Thur, 4/13/23 at 10:00 AM

CoC Meetings schedules do change, please check the <u>CoC Meeting webpage</u> for meeting schedules, materials, and Zoom details.

If you have trouble accessing the supporting material links within the agenda, please contact <u>Michelle Charlton</u>, SSF CoC Coordinator, to share the meeting materials as one document